Inzethaarden

Aansluitbaar op bestaande situatie

Een inzethaard wordt achteraf, bij renovatie bijvoorbeeld, in een bestaande open haard of haardopening geplaatst, zonder dat er veel breekwerk aan te pas komt. De aansluiting gebeurt dan langs de binnenzijde van het haardtoestel. Op deze manier is het perfect mogelijk uw bestaande sierschouw te behouden en toch te genieten van alle voordelen van een moderne haard.

Inbouwhaarden

Nieuw te bouwen constructie

Een inbouwhaard dient, zoals de naam het zegt, om in te bouwen. Daarbij wordt eerst het haardtoestel geplaatst en aangesloten, pas nadien wordt de ommanteling aangebracht. Een inbouwhaard is aangewezen bij nieuwbouw en/of grondige renovatie, omdat deze onbeperkte mogelijkheden biedt voor een integratie helemaal volgens uw voorkeur, interieur en beschikbare ruimte.

Voorzetkachels

lorem ipsum

Gas Systeem
De nieuwe generatie gastoestellen bereiken warmterendementen tot 90%, dankzij de bijzondere constructie van de verbrandingskamer, de stralingsplaat en gebruikte technologie.

De FLAM-gastoestellen mogen beschouwd worden als de meest veilige toestellen op de markt: de ionisatie-vlambeveiliging zorgt voor een automatische afsluit van de gastoevoer bij een eventuele storing, de overdrukluiken maken dat ontploffingsgevaar uitgesloten is. Bovendien zijn de nieuwste FLAM-gastoestellen gesloten systemen, waardoor CO-vergiftiging onbestaande is.

Elk gastoestel is uitrustbaar met warme luchtventilatoren om een extra goede en comfortabele warmteverdeling in de woonruimte te bekomen. Door het hoge rendement en het gebruik van de ionisatie-vlambeveiliging (geen sluimerverbruik) is het FLAM gastoestel één van de zuinigste op de markt!

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle unieke opportuniteiten.FLAM C.V.B.A. V.F.M.

Industrieterrein "Volmolen"
Fabriekstraat 34
B-3800 St-Truiden
T. 0032 11 68 23 38
info@flam.be

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK