Inzethaarden

Aansluitbaar op bestaande situatie

Een inzethaard wordt achteraf, bij renovatie bijvoorbeeld, in een bestaande open haard of haardopening geplaatst, zonder dat er veel breekwerk aan te pas komt. De aansluiting gebeurt dan langs de binnenzijde van het haardtoestel. Op deze manier is het perfect mogelijk uw bestaande sierschouw te behouden en toch te genieten van alle voordelen van een moderne haard.

Inbouwhaarden

Nieuw te bouwen constructie

Een inbouwhaard dient, zoals de naam het zegt, om in te bouwen. Daarbij wordt eerst het haardtoestel geplaatst en aangesloten, pas nadien wordt de ommanteling aangebracht. Een inbouwhaard is aangewezen bij nieuwbouw en/of grondige renovatie, omdat deze onbeperkte mogelijkheden biedt voor een integratie helemaal volgens uw voorkeur, interieur en beschikbare ruimte.

Voorzetkachels

lorem ipsum

Efficient controlable heating system
Ook het Efficient Controlable Heating (ECH) systeem gebeurt in twee fases, waardoor er geen energie nodeloos via de schoorsteen verloren gaat. Mee door de speciale constructie van de brandkamer en het uitgekiende systeem van luchttoevoer, kan het FLAM-toestel een uitzonderlijk rendement voorleggen, van meer dan 80%, ook bij een laag vermogen. Door middel van de SHR (Super Heat Reflective)-binnenbekleding van het toestel bekomt men een maximale stralingswarmte en een uiterst fijn regelbaar vermogen.

Zowel het MT- als ECH-systeem bieden het unieke voordeel van het stoken met Multi-brandstoffen, gecombineerd met een regelbaar vermogen en behoud van efficiëntie en rendement. De Flamtoestellen 'vaste brandstoffen' laten toe dat je kan omschakelen op de meest voordelige energiebron; de toestellen lusten zowel de klassieke brandstoffen (hout, kolen, briketten) als de meeste biobrandstoffen (pellets, maïs, kersenpitten, ...).

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle unieke opportuniteiten.FLAM C.V.B.A. V.F.M.

Industrieterrein "Volmolen"
Fabriekstraat 34
B-3800 St-Truiden
T. 0032 11 68 23 38
info@flam.be

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK