Inzethaarden

Aansluitbaar op bestaande situatie

Een inzethaard wordt achteraf, bij renovatie bijvoorbeeld, in een bestaande open haard of haardopening geplaatst, zonder dat er veel breekwerk aan te pas komt. De aansluiting gebeurt dan langs de binnenzijde van het haardtoestel. Op deze manier is het perfect mogelijk uw bestaande sierschouw te behouden en toch te genieten van alle voordelen van een moderne haard.

Inbouwhaarden

Nieuw te bouwen constructie

Een inbouwhaard dient, zoals de naam het zegt, om in te bouwen. Daarbij wordt eerst het haardtoestel geplaatst en aangesloten, pas nadien wordt de ommanteling aangebracht. Een inbouwhaard is aangewezen bij nieuwbouw en/of grondige renovatie, omdat deze onbeperkte mogelijkheden biedt voor een integratie helemaal volgens uw voorkeur, interieur en beschikbare ruimte.

Voorzetkachels

lorem ipsum

Is het normaal dat een pelletkachel lawaai maakt?

De goedkopere pellet kachels kunnen inderdaad lawaaierig over komen. De Flam Pellet Plus toestellen zijn zo ontwikkeld dat alle bewegende onderdelen in het toestel trillingvrij en dus bijzonder geluidsarm zijn.

Waarom is een jaarlijks onderhoud nodig?

Een pellet kachel bevat tal van bewegende onderdelen (aanvoersysteem pellets, afzuigmotor rookgassen, ...) en heel wat elektronica. Om een optimaal functioneren van uw pellet kachel te behouden is een jaarlijks onderhoud een aanrader.

Kan ik eender welke pellets verkrijgbaar in de handel gebruiken?

Er zijn verschillende soorten pellets verkrijgbaar in de handel. Om een optimaal rendement te bekomen moeten DIN+-gekeurde pellets gebruikt worden. De meerprijs van kwaliteitspellets wordt ruimschoots gecompenseerd door het hoger rendement, lager verbruik en lagere storingsgevoeligheid.

NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van alle unieke opportuniteiten.FLAM C.V.B.A. V.F.M.

Industrieterrein "Volmolen"
Fabriekstraat 34
B-3800 St-Truiden
T. 0032 11 68 23 38
info@flam.be

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info OK