Home / Over Flam

Over Flam

<< Vakmanschap voor intense momenten >>

Vakmanschap.  Intens.  Momenten.

Drie woorden die een slogan vormen.  Drie woorden die lading geven aan wie Flam vandaag is en wat FLAM vandaag zo uniek maakt.

Vakmanschap.  Al meer dan 80 jaar zorgt FLAM voor innovatieve producten in de wereld van haarden en kachels.   In zijn rijke traditie lag FLAM achtereenvolgens aan de basis van de eerste gietijzeren open haard met spaarklep, de haard met deur, de Multi-Turbo verbranding,… . En ook vandaag is FLAM trendsettend met de Combi-Flam, de unieke oplossing voor gashaarden in appartementsgebouwen, de Flexbox,  die maximale ontwerpvrijheid geeft doordat rookgassen horizontaal of zelfs neerwaarts afgevoerd kunnen worden of met de AMBI,  de gashaarden met 5 branders.    Maar meer nog dan producten zijn de passie die we leggen in onze producten hetgene wat vakmanschap onderscheidt van een product.

Intens.   Die passie  brengt ons bij het tweede woord.   Intens.    Alleen door intens ons vak te beoefenen kunnen we zorgen voor de topproducten waar FLAM voor staat.   Dat intense, die passie vind je terug bij al onze medewerkers.   Passie voor vuur, voor de klant, om samen elke dag beter te worden en zo intense momenten voort te brengen.   Momenten die wij, als FLAM, u willen bieden.

Momenten.   Bij FLAM willen we dat niet alleen de zoektocht naar een haard of kachel een mooi moment is maar ook, en vooral, wanneer u nadien samen met uw geliefden geniet van die mooie unieke momenten bij het vuur.

Vakmanschap voor intense momenten !

Daar staan we voor, daar gaan we voor, elke dag opnieuw.

Alvast veel plezier & inspiratie bij het doornemen van onze website.

Huguette